
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور خبر داد: مقارن ساعت ۱۳:۰۸ دقیقه روز جمعه ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور به درخواست اورژانس پایگاه برزنون به پرواز درآمد.
سید حمید حسینی ادامه داد: مدد جو خانمی در هفته آخر بارداری می باشد که با شکایت درد شکمی با اورژانس تماس می گیرد.
او گفت: پس از اخذ شرح حال توسط کارشناسان اورژانس پایگاه برزنون با توجه به اورژانسی بودن وضعیت مادر باردار هماهنگی های لازم با مرکز ارتباطات جهت انتقال هوایی در دستور کار واحد هماهنگی عملیات این مرکز قرار می گیرد و بالگرد اورژانس به پرواز در می آید و مددجو تحت مراقبت کامل به بیمارستان حکیم نیشابور منتقل می شود.
مدیر حوادث دانشگاه در پایان ضمن تشکر از تلاش تیم های عملیاتی و ارتباطی و کادر پروازی اورژانس پیش بیمارستانی تصریح کرد: انجام مراقب های بهداشتی لازم بویژه در هفته های پایان بارداری و مراجعه زودهنگام به مراکز بهداشتی وقوع اورژانس های زنان و زایمان را تا حد زیادی کاهش می دهد؛ لذا مادران باردار نسبت به مراجعه به هنگام به مراکز بهداشتی و انجام مراقبت های بارداری اهتمام ورزند.
روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
#همیشه_با_شماییم

